Mal for føring av studietimer med instruksjonsvideo

Nå nærmer det seg semesterstart og i den anledning har jeg i samarbeid med min gode venn Christian Braathen gjort klart en mal for føring av studietimer. Etter at jeg skrev dette innlegget fikk jeg nemlig flere forespørsler om jeg kunne legge ut en mal for føring av studietimer. Nå ligger endelig malen ute, og den kan lastes ned her. Merk at filtypen kun støttes av Mac-programvarer. Det er imidlertid mulig å åpne en Mac-fil på en Windows. Fremgangsmåten står på denne siden. Til informasjon har jeg også en egen side på bloggen min der jeg har lagt ut flere andre maler, som dere finner her.

For å ta i bruk malen må man først oppdatere en del innstillinger. Jeg har derfor laget en instruksjonsvideo der jeg steg for steg forklarer både hvordan man klargjør malen for bruk, samt gjennomgår hvordan man bruker malen. Det er første gang jeg spiller inn en video, noe jeg synes var litt skummelt. Jeg håper likevel at resultatet er informativt.

Jeg håper at malen og instruksjonsvideon kommer til nytte, men husk at det viktigste er hva du lærer underveis og ikke hvor mange timer du får til slutt.

Til slutt ønsker jeg alle en riktig god semesterstart! Om det er noe som fremdeles er uklart er det bare å sende meg en mail, eller legge igjen en kommentar her.


Tusen takk til Christian Braathen som har vært til uunværlig hjelp i utarbeidingen av malen. 

En kommentar om “Mal for føring av studietimer med instruksjonsvideo

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s