Årets studentassistent: Tusen hjertelig takk!

DSC05584Hvert år blir det utgitt en pris til årets studentassistent på NHH, samt en pris til årets foreleser på bachelor. Det er studentene selv som stemmer, og selve prisutdelingen skjer på 17. mai-frokosten på NHH. Halvannen uke før 17. mai fikk jeg den fantastisk gledelige meldingen om at jeg hadde blitt kåret til årets studentassistent! Jeg kunne virkelig ikke tro det, og den første reaksjonen min var både store smil og gledestårer.

Dette innlegget er derfor dedikert til alle som nominerte meg til årets studentassistent! Tusen, tusen hjertelig takk! Jeg er utrolig takknemlig og rørt over prisen, og jeg kan fremdeles nesten ikke tro det er sant! Utmerkelsen betyr ekstra mye for meg siden det er studentene selv som har nominert.

Prisen ble som nevnt utdelt på 17. mai-frokosten på NHH. Ikke bare fikk jeg pris, men Anita og Trond som foreleser i BED5, det ene faget jeg har vært studentassistent i dette semesteret, mottok pris som årets forelesere! Det var virkelig en stor ære for meg å stå på podiet sammen med Anita og Trond, stemt frem av studentene selv!

Skjermbilde 2019-05-26 kl. 12.10.04

I begrunnelsen til prisen ble det fremhevet at jeg ikke bare ble nominert på grunn av faglig dyktighet, men fordi jeg også har en varme som gjør at studenter tør å stille ‘dumme’ spørsmål. Dette ble jeg utrolig glad av å høre, for det er noe jeg syns er en utrolig viktig egenskap som studentassistent. Jeg bryr meg genuint om studentene mine, og ønsker å skape et læringsmiljø med stor takhøyde der ingen spørsmål er dumme. Tvert imot blir jeg utrolig glad for spørsmål! Det viser bare at studentene er engasjerte og nysgjerrige.

Min ‘karriere’ som studentassistent startet høsten 2016 da jeg hadde Forkurset i matte for første gang. Jobben som studentassistent ga virkelig mersmak, og etter det har det bare ballet på seg. Jeg har vært studentassistent i fagene SOL1, BED1, MET2, BED3 og BED5. Det har vært den mest givende jobben jeg noensinne har hatt! Erfaringene mine som studentassistent har jeg forresten skrevet om i dette innlegget.

Noe av det jeg liker aller best er å følge utviklingen til studentene mine. I Forkurset i matte møter jeg jo helt ferske studenter, som kanskje er litt nervøse og engstelige for å starte på et helt nytt utdanningssted. Jeg har vært så heldig å ha fått følge mange av studentene gjennom alle de tre årene på bachelor. Når jeg ser på hvordan utviklingen deres har vært blir jeg bare utrolig stolt.

Som studentassistent har jeg blitt kjent med utrolig mange dyktige og flinke studenter!  Dere utfordrer meg hver gang dere stiller spørsmål, og noen ganger må jeg virkelig tenke nøye etter for å kunne gi et godt svar. Takket være dere har jeg utviklet meg godt faglig. Jeg tør å påstå at jeg lærer mye mer i jobben som studentassistent enn jeg gjør ved å være student.

Nå er jeg motivert til å bli en enda bedre studentassistent, og til å gi enda mer tilbake til studentene. Dere er helt fantastiske, og jeg er utrolig rørt og takknemlig. Igjen, tusen hjertelig takk!


I anledning prisen ble jeg intervjuet av K7 Bulletin, studentavisen på NHH. Intervjuet kan leses her.

Tusen takk til NHHS Foto og Jiancheng Gu for bildet fra 17. mai-frokosten. 

2 kommentarer om “Årets studentassistent: Tusen hjertelig takk!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s