Løsningsforslag til oppgavesettene i Investering og finans (BED3)

På Norges Handelshøyskole er jeg studentassistent i flere fag. Dette er en jobb som jeg finner svært givende, og som jeg bruker mye tid på. Primært består arbeidsoppgavene å gjennomgå oppgaver på tavlen for studentene, samt retting av innleveringsoppgaver. Når jeg forbereder meg til gruppetimer, bruker jeg mye tid på å utarbeide detaljerte løsningsforslag. Helt siden jeg startet som studentassistent høsten 2016 har jeg for hver gruppetime sendt disse løsnignsforslagene til studentene mine på mail.

I det siste har jeg fått mange gode tilbakemeldinger fra studenter om at de finner løsningsforslagene mine svært hjelpsomme. Dette blir jeg alltid utrolig glad for å høre! Målet mitt er jo nettopp å hjelpe så mange som mulig. Derfor kommer jeg fremover til å dele løsningsforslag og annet materiell jeg utarbeider i forbindelse med studentassistent-jobbene på bloggen min. På denne måten håper jeg at flest mulig vil kunne dra nytte av arbeidet jeg gjør. Jeg vil laste opp dokumentene på denne siden.

Ett av fagene jeg er studentassistent i dette semesteret er Investering og finans (BED3). Selv om jeg egentlig bare skulle ha én uke med gruppeundervisning der jeg gjennomgikk det første oppgavesettet, har jeg bestemt meg for å også lage løsningsforslag til de resterende fire oppgavesettene. På denne måten håper jeg at flere kan dra nytte av dem. Her kan dere laste ned alle løsningsforslagene.

Skjermbilde 2019-02-16 kl. 13.41.11Skjermbilde 2019-02-16 kl. 13.41.24Skjermbilde 2019-02-16 kl. 13.41.35Skjermbilde 2019-02-16 kl. 13.41.49Skjermbilde 2019-02-16 kl. 13.42.00

I tillegg har jeg lagt ut et dokument som tar for seg viktige momenter fra de fem oppgavesettene, samt et formelark med kommentarer.

Skjermbilde 2019-02-16 kl. 13.42.11Skjermbilde 2019-02-16 kl. 13.42.20

Jeg håper dette vil komme til nytte for alle studenter som har BED3 – Investering og finans dette semesteret.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s