Velkommen til min studieblogg

Jeg har lenge hatt lyst til å opprette min egen studieblogg der jeg kan dele mine beste studietips, og nå er endelig dagen kommet! Jeg heter Marit Helene og studerer for tiden på Norges Handelshøyskole der jeg tar en master i økonomi og administrasjon. Før jeg begynte på NHH studerte jeg på Sorbonne og University of St Andrews, og har følgelig flere års erfaring med å studere. Jeg er en svært dedikert og nysgjerrig student som elsker å tilegne med ny kunnskap. Mitt formål med denne bloggen er derfor å motivere og inspirere andre studenter. Jeg ønsker å dele mine beste tips som jeg har lært meg opp gjennom årene. I tillegg til studietips vil jeg skrive om andre temaer som interesserer meg, som for eksempel personlig økonomi, hvordan takle studiehverdagen, stress og eksamensangst. Jeg håper du vil lese videre!

2 kommentarer om “Velkommen til min studieblogg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s