Fullført mastergrad ✅ + vår masteroppgave

For noen dager siden leverte jeg masteroppgaven, og med det har jeg fullført min mastergrad! Etter fem år på NHH, og utallige timer med hardt arbeid, kan jeg nå titulere meg selv som siviløkonom. Det har vært et tungt og krevende semester, så jeg er derfor veldig stolt over å ha klart å fullføre, til tross for omstendighetene som rammet oss denne våren.

Daniel og jeg har som tidligere nevnt skrevet masteroppgaven sammen. Temaet vi har skrevet om er innføringen av et nytt styringssystem i helsesektoren, kalt Kostnad per pasient. Vi har møtt på en del utfordringer underveis i skrivingen. Etter Covid-19 utbruddet ble sykehuset vi skulle studere satt i full beredskap, og hadde forståelig nok ikke tid til å stille opp på intervjuene vi hadde planlagt. Dermed falt en betydelig del av empirigrunnlaget bort for vår oppgave. Vi måtte derfor gjøre en helomvendig av oppgaven halvveis ute i semesteret. Strukturen måtte legges om, om vi måtte erstatte det manglende empirigrunnlaget med litteraturstudier.

Til tross for utfordringene vi møtte på klarte vi likevel å få i land masteroppgaven vår. Vi er derfor veldig stolte av det ferdige resultatet. Oppgaven vår heter «Kostnad per pasient – for hva og hvem? Implementering av et nytt styringssystem i helsesektoren», og ligger tilgjengelig her for de som er interesserte i å lese.

Skjermbilde 2020-06-23 kl. 13.14.10

På innleveringsdagen ønsket vi selvsagt å forevige øyeblikket der vi leverte masteroppgaven. Det var dessverre ingen som kunne ta bilde av oss på skolen, så da måtte vi improvisere. Med selvutløser klarte vi imidlertid å ta dette blinkskuddet.

IMG_0013-kopi

Etter dette semesteret har vi blitt en del erfaringer rikere. Vi tenkte derfor å lage noen innlegg om hvordan skrive masteroppgave, der vi deler våre beste tips og råd til hvordan komme seg gjennom masteroppgaven, basert på våre egne opplevelser.

Nå venter en lang og etterlengtet sommerferie på oss, før vi begge begynner på doktorgradsstudier på NHH til høsten. Bloggen tar imidlertid ikke sommerferie! Hvis det er noen temaer som er ønskelig at jeg skal skrive om, så er det bare å sende meg innspill på mail eller legge igjen en kommentar. Husk også at du kan følge bloggen ved å skrive inn mailadressen din i feltet nederst på siden, så får du en oppdatering hver gang et nytt innlegg legges ut!

Ønsker alle en riktig god sommer!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s