Tusen hjertelig takk for den beste bursdagsoverraskelsen! ❤️

Da jeg leverte masteroppgaven tidligere i sommer følte jeg at avslutningen på masterstudiet ble et stort antiklimaks. Avslutningsseremonien ble avlyst, og det ble ikke noe punktum eller farvel med skolen. Det ble heller ikke den avslutningen på studentassistentjobben som jeg hadde håpet. Under min siste gruppetime i BED5 i februar visste jeg ikke at det skulle bli min aller siste gruppetime som studentassistent.

Lite visste jeg om at min gode venninne Maren hadde mange baller i luften for å få til en hyggelig avslutningsmarkering. På bursdagen min den 27. juli fikk jeg overraskende besøk av Maren som hadde med seg en fantastisk flott gave fra studenter og forelesere på NHH. Snakk om overraskelse!

IMG_0064

Maren hadde med seg ballonger, en nydelig blomster-dekorasjon og et album bestående av takkehilsener fra 40 studenter og 3 forelesere. Eller, takkehilsener er ikke dekkende nok. De har skrevet helt utrolig fine tekster om hjelpen jeg har gitt som studentassistent. Det er så utrolig rørende og jeg blir så glad å lese at så mange studenter har hatt nytte og glede av mine gruppetimer og at jeg har bidratt til å gjøre studiene mer forståelig.

IMG_1907

TUSEN hjertelig takk til alle som har bidratt til denne gaven, og en spesielt stor takk til Maren som med sitt hjerte av gull står bak idéen og gjennomføringen av tidenes overraskelse! ❤️ Jeg har lest alle hilsenene flere ganger, og blir like ydmyk hver gang. Dere er helt fantastiske, og jeg setter utrolig stor pris på hver og én av dere!

IMG_1900

Det er vanskelig å uttrykke med ord hvor takknemlig jeg er for gaven. Det er bare helt utrolig rørende!

IMG_1915

Det har vært en stor glede og inspirasjon å bidra til deres motivasjon og bedre forståelse av fag. Jeg ønsker dere alt godt videre! Jeg heier på dere!

Den fine overraskelsen har bare gitt meg enda mer motivasjon til å fortsette å drifte bloggen og gi dere den hjelpen jeg kan. Jeg håper jeg ser dere på skolen til høsten!

Igjen, TUSEN hjertelig takk! ❤️❤️❤️

3 kommentarer om “Tusen hjertelig takk for den beste bursdagsoverraskelsen! ❤️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s